Treska v trojobalu



Treska v trojobalu

INGREDIENCE:
600g ryba treska
strouhanka
2 x vejce
hladká mouka
koření na ryby
súl
pepř
1 lžička olivového oleje
červená paprika

Mražené STEAKHOUSE frites



POSTUP:
Filety tresky omyjeme a osolíme, opepříme a okořeníme kořením na ryby. Používám Kotányi. Obalíme v mouce poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.
Nastavíme 180°C a 20 minut.

Dvě minuty před koncem do misky dáme lžičku olivového oleje, červenou papriku a ryby s tím potřeme. Díky tomu dostanou načervenalou barvu.

Obalíme v mouce poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.



STEAKHOUSE frites: 200°C na 20 minut.


Komentáře

  1. Teď v sobotu zrovna máme v plánu mít oběd z tresky. Už se na to celá rodina pravda moc těší, a já nevyjímaje. Ryby jsou totiž zdravé a v dnešní době poměrově i celkem levné. jen je potřeba se toho nebát a jít nakupovat i do akcí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky