Treska v trojobalu
Treska v trojobalu
INGREDIENCE:
600g ryba treska
strouhanka
2 x vejce
hladká mouka
koření na ryby
súl
pepř
1 lžička olivového oleje
červená paprika
Mražené STEAKHOUSE frites
POSTUP:
Filety tresky omyjeme a osolíme, opepříme a okořeníme kořením na ryby. Používám Kotányi. Obalíme v mouce poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.
Nastavíme 180°C a 20 minut.
Dvě minuty před koncem do misky dáme lžičku olivového oleje, červenou papriku a ryby s tím potřeme. Díky tomu dostanou načervenalou barvu.
Obalíme v mouce poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.
STEAKHOUSE frites: 200°C na 20 minut.
Teď v sobotu zrovna máme v plánu mít oběd z tresky. Už se na to celá rodina pravda moc těší, a já nevyjímaje. Ryby jsou totiž zdravé a v dnešní době poměrově i celkem levné. jen je potřeba se toho nebát a jít nakupovat i do akcí.
OdpovědětVymazat