Kuřecí prsní řízky






Kuřecí prsní řízky

6 x kuřecí prsní řízky (700 g)
3 lžíce medu,
1 lžíce dijonské hořčice,
2 lžičky plnotučné hořčice,
sůl a pepř,
olivový olej,
koření na pikantní kuře.

 Maso očistěte, ochuťte solí a pepřem, potřete olivovým olejem a ochuťte kořením na pikantní kuře. Kuřecí řízky pečte 20 minut na 200 °C. V misce pak smíchejte obě hořčice s medem a jakmile kuře vyndáte z fritézy, potřete ho připravenou směsí. Dělejte to za tepla, aby maso nasáklo co nejvíce chuti. Kuře pak servírujte nakrájené na plátky např. s dušenou mrkví a bramorovými rösti.

(Horkovzdušná fritéza 5 l - digitální - DOMO DO1024FR)



Komentáře

Oblíbené příspěvky